lauantai 3. syyskuuta 2016

Elokuun treenit ja kuulumisia


Polar Loop
Pelkäsin luomileikkauksen takia, että tän kuun treenit jää vähiin mutta eipä se viikko tai kaks kevyemmin aiheuttanutkaan mitään katastrofia ;)

Elokuun treenit:
3 x 1,5h thainyrkkeily
2 x 4h thainyrkkeily
6 x n. 1,5h kuntosali
1 x 1h astangajooga (oli yllättävän rankkaa)
1 x 1h pyöräily (+työmatkapyöräilyt)
1 x aamulenkki
1 x 1h venyttely + lähes päivittäiset lyhyemmät venyttelyt ja rullailut
2 x 1h hieroja

Elokuun huippuhetki oli ehdottomasti MMA TEAM 300:n järjestämä kaksipäiväinen thainyrkkeilyleiri, missä oli opettajana Thongchai Lamomprom eli lyhyemmin Thep. Oli ihan huikeet yhteensä 8 tunnin treenit viime viikonlopun aikana. Nyt pitäis vaan päästä treenaan ihan yksin että saan pidettyä ajatukset kasassa. Salilla lähden aina hötkyileen ja stressaan, jos ei joku juttu heti onnistu. Saan toivottavasti lähiaikoina kuvia ja ehkä myös videoo leiriltä niin laitan niitä sitten tänne!

Töissäkin hommat sujuu ja tunnen, että mun ja tietysti koko meidän porukan työllä on oikeesti merkitystä. Viimesten viikkojen aikana on jouduttu taistelemaan muiden epäoikeudenmukaisten juttujen ohella ihan tosissaan jopa oman organisaation virheellisiä päätöksiä ja toimintatapoja vastaan niin että on meinannut olla henkiset voimavarat aika lopussa. Saatiin lopulta oikeus voittaan ja tuli sellanen tunne, että tää on just sitä miks mä oon tässä työssä! Sosiaalityöntekijän sanalla on oikeesti painoarvoo, pitää vaan uskaltaa puhua ja toimia!

Tänään on luvassa Cage 36 Helsingin kulttuuritalolla! Tässä sen kunniaks haukkarikehityskuva 1/14 - 8/16, aika ruipelosta mäkin alotin. Nykyään on ihan älyttömän hyvä fiilis koska tunnen kehoni, tiedän miten se toimii ja tunnen itseni vahvaks! Oon myös oppinut oikeesti saamaan tuntuman ainakin useimmissa liikkeissä sinne minne kuuluukin joten treenaaminen on uudella tasolla ja motivaatio huipussa. 
2014 - 2016 ja jatkuu
Motivaatio on illan Cagen jälkeen todennäkösesti jossain +250% tienoilla :D Illalla olis myös kavereiden bändin keikka O'Harasissa, katotaan jos ehtis käydä myös siellä. Kaljan juominen tosin ei kuulu suunnitelmiin koska huomenna haluan rentoutua ihan muissa merkeissä kun makaamalla krapulassa sohvalla. Oon löytänyt kirjaston uudelleen ja kasa kirjoja odottaa lukemista. 

Mahtavaa viikonloppua kaikille!!!! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti