lauantai 23. heinäkuuta 2016

Mun muutostarina osa 1

Koko vuoden mun pää on pursunnut ideoita siitä mistä kaikesta haluaisin kirjoittaa mutta sitten kun oon avannut koneen niin ajatuksia onkin ollut vaikea saada kirjalliseen muotoon. Syynä saattoi olla se, että kökötin kaiken liikenevän ajan koneen ääressä gradun kimpussa mutta nyt kun se on alta pois ja sosiaalityöntekijän paperit kädessä niin on hyvä aika aloittaa joku uus projekti ja olkoon se tää blogi (toinen vaihtoehto ois ollut pt-opinnot mutta antaa niiden vielä odottaa hetki...). 

Elokuu 2013
Ennen kuin päästään tähän päivään niin haluan palata ensin ajassa kolmen vuoden taakse aikaan, jolloin palasin kahdeksan kuukauden reissulta Espanjasta. Kahdeksan kuukautta tuli nautittua helposta elämästä ja käytyä viihteellä. Salillakin kävin kyllä pari kertaa viikossa mutta kiloja kerty samaan aikaan, koska energiansaanti alkoholin ja krapulamätön muodossa oli reippaampaa kuin kulutetut kalorit. Olin kuitenkin onnellinen (ja rakastunut) ja ajattelin olevani ihan hyvässä kunnossa. Keskivartalo oli kuitenkin paisunu aika reippaasti pitkän kesän aikana minkä kuvat paljastaa. Näin jälkikäteen ajatellen olisin voinut huolehtia omasta hyvinvoinnistani muutenkin kun nesteyttämällä... Painoin enimmillään lähemmäs 90 kg.

Elokuu 2013

Suomeen syksyllä 2013 palattuani jatkoin parin vuoden ajan etäsuhteessa missä reissasin useemman kerran vuodessa Espanjaan ja reissuilla terveelliset elämäntavat unohtui aina samantien ja ihan kokonaan... Syksy 2013 ja talvi 2014 jatkui kosteissa merkeissä myös Suomessa.

Syyskuu 2013, never again!
Miten tästä sitten päästiin liikkeelle? Tarina jatkuu seuraavassa postauksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti