lauantai 9. joulukuuta 2017

Thaimaa päivä 2/20: Bangkok

Torstai 30.11.2017

Pakkasin aamulla hammassuojat, alasuojan ja käsisiteet reppuun ja lähdin skootterin kyydissä etsimään Numponthep -salia, joka on tamperelaisen Chitaladan kumppani. Kun kuski löysi vihdoin perille, paikka oli valitettavasti sellainen ettei huvittanut jäädä... Teinipoikia makoilemassa ympäriinsä autotallia muistuttavassa tilassa. Naisia ei ollut paikalla mutta mulle sanottiin että voin tulla ja treenata. Sanoin käyväni ensin syömässä jotain ja tulevani myöhemmin takaisin mutta en palannut. Kävin syömässä ja kävelin sen jälkeen ympäriinsä useamman tunnin ajan. 

Eka safka katukojusta, tää oli ainoo huono kokemus! Tää oli mun aamupala :D
street food


Decathlon made me so happy 😁
En osannut kuvitella tulevani niin iloiseksi nähdessäni Decathlonin kyltin kuin mitä tapahtui täällä! Kuvittelin, että liikkeitä on vain etelä-Euroopassa. Kävin ostamassa pari t-paitaa ja repun, koska hinta-laatusuhde on täällä varmasti kohdallaan! (Sittemmin oon huomannu että hinta-laatusuhde on vielä parempi Thaimaan monilla ilta- ja viikonloppumarkkinoilla.)

Kävin syömässä lounasta BTS-pysäkki Asokin luona olevan Terminal21-ostoskeskuksen Pier21 -ravintolassa, jossa ladataan ensin kortille rahaa (100 bahtia riittää hyvin) ja sen jälkeen valitaan monien kojujen tarjonnasta annoksia. Käytiin samassa paikassa Lakkyn kanssa edellisenä päivänä.

Pier21


Iltapäivällä lähdin huonekaverin kanssa tapaamaan ranskalaista joogaopettaja Maelia, joka oli pidemmällä reissulla Aasiassa. Käytiin syömässä ja seikkailtiin ympäri Bangkokia koko loppupäivä. Oli aika mahtavaa huomata miten paljon yhteistä kolmella täysin ventovieraalla ihmisellä voi olla ja miten voi tuntua siltä, että oltais tunnettu toisemme monta vuotta! Askelia tuli muuten lähemmäs 30k päivän aikana ja seuraavana aamuna oli jalat muusina.





Käytiin syömässä vegeravintola Veganeriessa. 

Chiasiemen smoothie

Red curry


Chao Phrayalla risteilee ilmaisia ja maksullisia ”taksi”veneitä

Flower Market

Kahvila China Townissa

Söin reissun ensimmäisen mutta en suinkaan viimeisen Pad Thain Chinatownissa, puikoilla! Sittemmin oon melkein oppinut syömään puikoilla koska on tullut harjoiteltua muutaman kerran. Saatiin Maelin kanssa vatsanväänteitä Chinatownin smoothieista. Ajeltiin taksilla ympräriinsä. Puolen yön maissa olin niin puhki että hyvä kun pysyin pystyssä ja oli pakko palata hostellille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti