sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Thaimaa päivä 5/20: Bangkok-Chiang Rai

Lento Bangkokista Don Mueangin lentokentältä Chiang Raihin lähti vähän myöhässä mikä oli hyvä koska myöhässä olin minäkin (pari muuta juoksi paikalle paniikissa vielä mun jälkeen ja oli hauska seurata sitä kohellusta ja paniikkia mikä itellä oli just hetki sitten 😂). Google maps antoi väärät ohjeet kentälle pääsyyn joten paikallinen ystävä oli kultaakin kalliimpi!

Chiang rain lentokenttä oli pieni ja ulkona oli tiski josta tilattiin taksi ja kerrottiin hinta pyydettyyn osoitteeseen. Ei tarvinnut siis vängätä hinnasta tai pelätä huijausta.

Ensivaikutelma Tourist Inn -hostellista oli ok mutta huone vaihtoehtoja esiteltäessä hirvitti. Olin varannut tuulettimellisen huoneen 450bahtia/yö mutta sen huoneen kylppäri haisi kamalalle. Satasen lisähintaan sain ilmastoinnillisen huoneen alakerrasta missä ei haissut mutta oli törkyistä ja lakanat ja pyyhkeet täynnä tahroja. 




Myös aamiaiseen petyin koska sitä oli kovasti kehuttu. Hostellin yhteydessä piti olla leipomo ja siitä saada aamulla tuoretta sämpylää mikä ei kyllä pitänyt paikkaansa.



Ekana iltana kävin tsekkaan lähiympäristön temppeleitä ja muita nähtävyyksiä. Pimeä tuli taas nopeasti ja kuudelta oli jo pilkkopimeetä. Bangkokin jälkeen olin mahdollisesti jopa hieman shokissa ja masentunut koska Chiang Rain kadut oli tosi hiljaisia! Pelotti ensimmäistä kertaa reissun aikana.





Löysin edullisen ruokapaikan, söin ja ajattelin palata sen jälkeen hostellille...


...kunnes lähdin seuraamaan yhtä kiinnostavan näköistä turistia ajatuksena nähdä missä kaikki on, ja se paikka löytyi, nimittäin sunnuntai-illan Walking street!



Ostin muutaman mekon ja housut vaikka ei pitänyt ostaa mitään, niitä on kyllä tullut käytettyä jo useampaan otteeseen eli ei ollut turha ostos! Maistoin myös kehuttua kookosjätskiä, ei ollut tässä paikassa kovin kummoista, Chiang maissa söin parempaa. Sitten tyytyväisenä löydöistä hostellille nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti